Mazare cu muschi de porc

de Dana Cristea - pusikmea in Mancaruri cu carne, 28 Ian 2011 | 5365 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g muschi de porc
  • 1 punga mazare congelata
  • 4 cartofi
  • o ceapa
  • un morcov
  • sare
  • piper
  • boia dulce
  • 1 lingura tocana de legume
  • marar
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mazare cu muschi de porc:

Taiem carnea bucati potrivite si le inabusim in 2-3 linguri de ulei.
Intre timp taiem ceapa si morcovul marunt, iar cartofii cubulete.
Dupa ce s-a innabusit acrnea, adaugam ceapa si morcovul si lasam pana se inmoaie, apoi adaugam si cartofii si mazarea si punem apa cat sa acopere.

Lasam pe foc pana fierbe.
Cand este aproape gata punem si tocana de legume.
La sfarsit condimentam dupa gust cu sare, piper, boia si asezonam cu marar tocat fin.

Daca ti-a placut reteta noastra "Mazare cu muschi de porc" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mousse de ciocolata reteta celui mai fin si delicios desert

ieri la 14:57

Prajitura cu cirese semi amare

pe 24.05 la 21:50

Tacos cheeseburger - Un preparat fusion gustos

pe 24.05 la 15:51

Mancare de  naut  cu spanac si curry in stil asiatic

de Ksenya 5

pe 24.05 la 11:42

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1540 puncte

Ksenya

1075 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

vasimur

227 puncte

 Merisor

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola

 Am preparat un burger în care brânza gorgonzola și-a pus amprenta pentru un gust delicios.

citeste mai mult
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Mazare cu muschi de porc